Two Way Radio Forum  

Go Back   Two Way Radio Forum > Two Way Radios > Business Radios

Click here to visit our ecommerce site - BuyTwoWayRadios.com

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-14-2019, 05:45 PM
CheeseHead CheeseHead is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Default Hytera TC-610

hello everybody.....first post so take it easy on me...lol
I bought a Hytera TC-610 and I would like to use it for work...it’s a DPW municipality....How can I program this model....looks like I need the software but I have no clue about these units....any and all info will be very much appreciated
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2019, 09:56 AM
jwilkers jwilkers is offline
Moderator
 
Join Date: May 2007
Location: Columbus, OH USA
Posts: 731
Default Re: Hytera TC-610

Hytera began to charge for their programming software. I did a Google search and all their old links are down. There are places that sell the software, however. This radio appears to be an analog, conventional radio, so if your radio system is an analog, conventional system, it should work fine.
__________________
Licensed ham: KD8DVR
Licensed GMRS:WQWK521
Disclaimer: All posts are personal opinion only and may not state fact or accusation.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-15-2019, 06:57 PM
CheeseHead CheeseHead is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Default Re: Hytera TC-610

Thank you for helping me.....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2018, Cricket Ventures LLC