Two Way Radio Forum  

Go Back   Two Way Radio Forum > Two Way Radios > General Discussion

Click here to visit our ecommerce site - BuyTwoWayRadios.com

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-24-2012, 08:01 PM
94bseries 94bseries is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Default pm400 issues. please help

New to this forum. Hoping I can get some help. I have a Motorola pm400 that was used in a rent-a-center fleet vehicle. It is in trunk mode I believe. All that the screen will read is 2 channels labeled do not use and 1 that reads rac for rent a center. How do I return this unit to factory operating condition? Any help is greatly appreciated
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2012, 08:02 PM
alphacommnj's Avatar
alphacommnj alphacommnj is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: NJ
Posts: 78
Default Re: Reprogramming PM400 Radio

The PM400 mobile radio by Motorola is fully programmable via software and appropriate cable purchased from Motorola. That radio cannot be programmed or reset via any of it's buttons or settings, it must be programmed with a computer.

The CPS software from Motorola is RVN4191 and will program PM400/PR400, CM200/CP200, CM300, etc.
The cable is AARKN4083

You can also send it out to a dealer to have it reprogrammed for whatever frequencies you want. The radio is capable of either VHF 146-174mhz or UHF 403-470Mhz or 465-495mhz...depends on the model number on the bottom of the radio. If you program it with conventional channels and take it out of trunking it is capable of 64 channels.
__________________
ALPHACOMM | WIRELESS
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012, Cricket Ventures LLC